Kalender

Årets gang:

Weekender: I det omfang det er muligt, er alle unge hjemme hos deres forældre hver anden weekend. I weekenderne på opholdsstedet laver af huset og det at kunne slappe af vi aktiviteter alt efter hvem der er her. Vi forsøger, at holde en balance mellem udflugter/aktiviteter ude og afstresse fra hverdagens travlhed.


Fastelavn:

Vi holder fastelavn sammen med de 2 søster opholdssteder (Opholdsstedet Knagebjerggaard og Opholdsstedet Holmstrup). Der vil være mulighed for udklædning for dem som har lyst. Der er tøndeslagning og hygge med en masse godter.


Vinterferie:

Opholdsstedet Holmstrup og Opholdsstedet Blæsebjerggaard tager hvert år i februar på en skiferie. De sidste år han denne tur gået til Bansko i Bulgarien. Her bliver de unge udstyret med tøj, ski, støvler, liftkort osv. Så er der ellers mulighed for at få brugt så meget energi som man ønsker. De fleste unge starter som nybegyndere og slutter ferien som habile skiløbere. Der er voksne med på turen, som er garvede skiløber.


Sommerferie:

Opholdsstedet Holmstrup og Opholdsstedet Blæsebjerggaard tager hvert år i august/september på en solskinsferie. De sidste år har turen gået til Tyrkiet. Her er der rig mulighed for at slappe af, bade, spise is og hygge. Der bliver også arrangeret div. Ture i nærområdet.


Julearrangementer:

Vi afholder et julearrangement den fredag, hvor de unge får juleferie fra skolen. Vi laver lidt julehygge med gløgg og æbleskiver. Mange forældre vælger, at tage deres barn med hjem på juleferie denne dag. Der bliver derfor uddelt julegaver til de unge denne dag, som de kan tage med hjem til juleaften.


Konfirmation:

Vi holder normalt konfirmation for de unge, der vælger det. Det er en fest for den unges familie, venner og personale som de har en særlig relation til.​